Matematik

Besvarelse af STX Matematik A-niveau August 2009

09. april 2010 af KittyMisLilly (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen som har en besvarelse af eksamens sættet : STX Matematik A-niveau August 2009 liggende?

Eller som har et link til det ? (Ikke studienet)

Eller som er villige til at bruge lidt tid på at hjælpe.. der er en del jeg ikke kan finde ud af.


Brugbart svar (4)

Svar #1
09. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du kan jo formulere opgaverne her med angivelse af, hvor langt du er nået og hvor dine problemer er.


Svar #2
09. april 2010 af KittyMisLilly (Slettet)

Hele opgave 4, 5, 10, 12, 13, 14, 15, 16, 17


Svar #3
09. april 2010 af KittyMisLilly (Slettet)

Du har ikke opgave sættet vel?


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du sidder formodentlig med opgaveformuleringen; men det gør jeg ikke. Og hvor langt er du nået i hver opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Jeg fandt opgavesættet her

http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF09/Eksamen/Eksamensopgaver/Stx/090812_opgave_matA_stx.ashx 

Du må hellere komme i gang med at beskrive din fremgangsmåde i opgaverne.


Svar #6
09. april 2010 af KittyMisLilly (Slettet)

Har ikke lavet noget i nogen af dem..

men:

To funktioner f og g er givet ved
f(x)= -4x^2+20x
g(x)=8x

Graferne for de to funktioner afgrænser et område M, der har et
areal
Bestem førstekoordinaten til hvert af skæringspunkterne mellem
graferne for f og g, og bestem arealet af området M.


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

#6

Jeg fandt opgavesættet og gav linket til det i #5.

I opg4 skal du løse ligningen f(x) = g(x) , der har 2 rødder x1 og x2. Dernæst skal du beregne

∫(f(x)-g(x) dx som et bestemt integral fra x1 til x2.

Men du er da nødt til at bruge noget tid først på at løse opgaverne, før du henvender dig her på portalen.


Svar #8
09. april 2010 af KittyMisLilly (Slettet)

Det har jeg skam også gjort.. har lavet alt det jeg kunne selv ..

Men prøver lige med de der rødder der..


Brugbart svar (4)

Svar #9
09. april 2010 af PeterValberg

Det må da være rimeligt at forvente, at du selv er begyndt på opgaverne, - ellers ser det jo bare ud som om, at det bare er for at komme nem om ved det, ikke sandt?

Og i den sidste ende er det jo altså dig, der sidder alene til eksamen og gerne skulle være i stand til at regne opgaverne selv, - vi kan jo ikke tage med dig, vel?

Så budskabet er ganske simpelt (selv om det lyder som et surt opstød fra en halvgammel mand):

Tag dig nu for h...... sammen og brug weekenden på at få den aflevering lavet selv, - når du har prøvet at lave opgaverne og måske er gået i stå, så kan du lave en post her, hvori du beskriver problemet og hvor langt du er kommet og gerne hvilke overvejelser, du har gjort dig omkring opgavens videre løsning.
Gør du det sådan, så vil jeg personlig selv hjælpe dig med at komme over eventuelle problemstillinger i de få opgaver, som det sikkert vil vise sig, at du reelt set vil få problemer med, når først du er kommet igang.

God (matematik)weekend

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Besvarelse af STX Matematik A-niveau August 2009

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.