Matematik

Beregn areal af punktmængde

11. april 2010 af kiall (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej håbede at nogen måske vil hjælpe mig med hvordan jeg løser denne opgave?

Beregn uden hjælpemidler arealet af den punktmængde der i intervallet [-2;2] er begrænset af grafen for f(x)=x^3-2x+5 og x-aksen. ?

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. april 2010 af natasia91 (Slettet)

F(-2) - F(2)   = A

(-23-2*-2+5) - (23-2*2+5)  =17-9 = 8


Svar #2
11. april 2010 af kiall (Slettet)

Men der står på facitlisten i min bog, at den skal give 20?


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. april 2010 af Proprium (Slettet)

#2 Det er også det rigtige resultat.


Brugbart svar (1)

Svar #4
12. april 2010 af natasia91 (Slettet)

Hvad er det så jeg har gjort forkert #3??
Hvis man regner det ud på lommeregneren med ∫ så giver det os 20, men det må man jo ikke, når det er uden hjælpemidler.


Svar #5
13. april 2010 af kiall (Slettet)

Hvad er det så der gør, at det ikke giver 20 ?


Brugbart svar (1)

Svar #6
28. februar 2012 af denis123 (Slettet)

F(-2) - F(2)   = A

 

er forkert

 

F(2) - F(-2)   = A

 

er korrekt

 

fordi at det højere tal kommer først, derefter det lavere.

 

2 = b

-2 = a

 

F(b) - F(a) = A


Skriv et svar til: Beregn areal af punktmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.