Fysik

Kinetisk energi

12. april 2010 af SashaH (Slettet)

Hej.. Hvis man skal finde en hastighed, og det er indenfor kinetisk energi. Så lydeer formlen:

Ekin= 1/2 * m * v2

Så skal vi isolerer v2, hedder formlen så? : V2= 1/2 * m / Ekin? :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2010 af Erik Morsing (Slettet)

ja det skal du, og så skl du tage kvadratroden (husk plus/minus)


Svar #2
12. april 2010 af SashaH (Slettet)

kvadratroden af mit resultat? Jeg har angivet det i KG og J. Det giver 0,0441, og så skal jeg tage kvadratroden af det??


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2010 af TwoStates (Slettet)

 At du så har isoleret det forkert er så en anden side af sagen :)

Den burde se således ud:
v= 2*Ekin / m

Og så for at finde v, tager du kvadratroden af det på højre side.


Skriv et svar til: Kinetisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.