Matematik

beregn trekant ABC længden af højden fra vinkel B

13. april 2010 af aishaali (Slettet)

  i en trekant ABC og A^1B^1C^1 er vinkel A = vinkel A^1 og vinkel B= vinkel B^1. envidere er AC=2 og A^1C^1=6. arealet af trekanten A^1B^1C^1 er 21. beregn i trekant ABC længden af højden fra vinkel B


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Samme opgave som du startede i denne tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=832543

hvor du også har fået svar. Der er ingen grund til at have flere tråde med den samme opgave kørende samtidig.


Skriv et svar til: beregn trekant ABC længden af højden fra vinkel B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.