Matematik

isoler Q i formlen y^2=Q*x-Q*a+k

13. april 2010 af aishaali (Slettet)

 y^2=Q*x-Q*a+k


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2010 af Proprium (Slettet)

y2 = Q · x - Q · a + k ⇔

y2 - k = Q · x - Q · a ⇔

y2 - k = Q(x - a) ⇔

(y2 - k)/(x - a) = Q


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2010 af MN-P (Slettet)

y^2=Q*x-Q*a+k

y^2-k=Q*x-Q*a

y^2-k=Q*(x-a)

Q=(y²-k)/x-a)


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

#1 og #2 forudsætter, at x ≠ a


Skriv et svar til: isoler Q i formlen y^2=Q*x-Q*a+k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.