Matematik

En funktion f er bestemt ved: f(x)=x^3-3x^2+2x

19. april 2010 af mathilde bak (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion f er bestemt ved

f(x) = x^3 - 3x^2 + 2x

Det oplyses at grafen for f har to tangenter med hældningskoefficient 11.

a) Bestem førstekoordinaten til røringspunkt for hver af disse tangenter.

Det ville virkelig hjælpe hvis nogen derude kunne give nogle hints. :)


Brugbart svar (4)

Svar #1
19. april 2010 af peter lind

Find f'(x) og løs ligningen f'(x) = 11


Svar #2
19. april 2010 af mathilde bak (Slettet)

i love you. :-*


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2010 af sarahjali (Slettet)

Det forstår jeg ik :S en der kan hjælpe ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. december 2010 af peter lind

f'(x) angiver hældningen af tangenten i (x, f(x)) så opgaven er det samme som at finde de x, hvorom det gælder f'(x) = 11


Skriv et svar til: En funktion f er bestemt ved: f(x)=x^3-3x^2+2x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.