Matematik

Forberedelse til examen - areal dækket af vektor bevis

20. april 2010 af XiphiasFO (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har som eksempel en vektorfunktion der hedder:

x(t) = 3-t^2

y(t) = t^3-4t

I beviset, som jeg har fået udlevet står der:

A = ∫ ( f(x) - g(x)) dx

   =  ∫ y(t) * d( x(t) )  -  ∫ y(t) * d( x(t) )

Det første forstår jeg godt. Men hvorfor kan f(x) skrives som "y(t) * d( x(t) )" ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du har jo ikke fortalt os noget som helst om, hvor f(x) og g(x) kommer ind i billedet, og hvad det er, du prøver at beregne.


Skriv et svar til: Forberedelse til examen - areal dækket af vektor bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.