Matematik

Liter?

24. april 2010 af Melliis (Slettet)

Ja, hvordan beregner jeg, hvor mange liter tønden indeholder?

Tønden har næsten form som en cylinder

Radius: 59 cm

Højde: 90 cm


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Beregn cylinderens rumfang

V = πr2h

og omregn det til liter. Benyt at 1dm3 = 1 liter.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2010 af mathon

benyt
          r = 5,9 dm
          h = 9 dm


Skriv et svar til: Liter?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.