Fysik

Tryk

25. april 2010 af Incredibly (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ved dagligdagens betingelser vejer atmosfærisk luft 1,2 kg/m3

Beregn trykforskellen mellem gulv og loft i klasselokalet..

Håber der er en der kan hjælpe mig med denne opgave!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2010 af mathon

   Δp = Δh·ρ·g     hvor Δh ≈ 2,30 m


Svar #2
25. april 2010 af Incredibly (Slettet)

Jamen jeg ved jo ikke hvad p er?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2010 af mathon

...det skal du heller ikke vide


Svar #4
25. april 2010 af Incredibly (Slettet)

Δp = Δh·ρ·g

= 2,30m * ???? * 9,82 N/kg ?


Svar #5
26. april 2010 af Incredibly (Slettet)

Jeg har fundet ud af det ;-)
Tak for hjælpen..


Skriv et svar til: Tryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.