Dansk
ord jeg ikke forstår
01. marts 2005 af
arabisk pige (Slettet)
hej
jeg vil gerne finde ud hvad de her ord betyder er her nogen der vil hjælpe?
1.forsonende momenter
2.menneskenes (nederdrægtighed)
3.(makabre) historie
4.brutal
5.livets (evangelium)
jeg vil gerne finde ud hvad de her ord betyder er her nogen der vil hjælpe?
1.forsonende momenter
2.menneskenes (nederdrægtighed)
3.(makabre) historie
4.brutal
5.livets (evangelium)
Svar #1
01. marts 2005 af Peden (Slettet)
1: Kan ikke helt forklare det, usikker på meningen.
2: Nederdrægtighed -> Uærlighed, eller løgn-agtighed
3: Igen, kan ikke forklare ordet makaber.
4: Brutal -> En stærkere for af voldsom eller voldelig.
5: Evangelium, -> Et evangelium er en del af Bibelen, skrevet af en af de fire evangelister; Markus, Matthæus, Lukas og Johannes.
2: Nederdrægtighed -> Uærlighed, eller løgn-agtighed
3: Igen, kan ikke forklare ordet makaber.
4: Brutal -> En stærkere for af voldsom eller voldelig.
5: Evangelium, -> Et evangelium er en del af Bibelen, skrevet af en af de fire evangelister; Markus, Matthæus, Lukas og Johannes.
Svar #2
01. marts 2005 af xyz (Slettet)
makabre = uhyggelige, frygtelige
forsonende = undskyldende, formildende
brutal = grusom, barbarisk
evangelium = kan deles op i 4 "punkter"
1. lære, budskab
2. fortælling om jesus og Guds rige.
3. hvert af de 4 skrifter i det nye testamente som beretter om jesu liv og gerning.
4. = stykke af evangelierne der oplæses ved gudstjenesten som grundlag for prædiken.
forsonende = undskyldende, formildende
brutal = grusom, barbarisk
evangelium = kan deles op i 4 "punkter"
1. lære, budskab
2. fortælling om jesus og Guds rige.
3. hvert af de 4 skrifter i det nye testamente som beretter om jesu liv og gerning.
4. = stykke af evangelierne der oplæses ved gudstjenesten som grundlag for prædiken.
Svar #4
01. marts 2005 af Peden (Slettet)
Det var så lidt. Jeg kan kun anbefale dig at få fat i en ordbog, måske bare en ældre en, købt brugt eller lignende. Dit behov er jo ikke nødvendigvis at kende definitioner på alle nye ord, men "basale" ord :)
Skriv et svar til: ord jeg ikke forstår
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
