Matematik

750 cm³ i liter

26. april 2010 af Belliz (Slettet)

Hvem kan svare på, hvor meget 750 cm³ er i liter?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2010 af AMelev

1 L = 1 dm3

1 dm = 10 cm ⇒ 1 dm3 = (10 cm)3 = 1000 cm3, dvs. at 1 cm3 = 1 mL


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2010 af mathon

              1 L = 1 dm3 = 1000 cm3


Skriv et svar til: 750 cm³ i liter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.