Matematik

Om en eksponentiel voksende funktion

26. april 2010 af Tordenskjoldet (Slettet) - Niveau: C-niveau

Om en eksponentiel voksende funktion f(x) oplyses det, at f(2)=1 og f(4)=9

Bestem en forskrift for f(x)

Dette er den information jeg har fået, men kan desværre ikke tyde det.

Jeg håber at i kan hjælpe.

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2010 af mathon

                 y2/y1 = aΔx      a>1

                 9/1 = a2

                 32 = a2

                 a = 3

                 b = y1/3x1


Skriv et svar til: Om en eksponentiel voksende funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.