Matematik

eksponentielle ligninger

28. april 2010 af kalle09 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej.. er der en der kan hjælpe mig med den her opgave ?

4x - 10 * 2x - 24 = 0

på forhånd tak:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. april 2010 af peter lind

4x = 22x = (2^x)2, sæt y = 2x, så får du en andengradsligning i y


Skriv et svar til: eksponentielle ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.