Matematik
ligninger med 2 ubekendte
02. marts 2005 af
Atky (Slettet)
P(1)=1^4+a*1^3-7*1^2+b*1+6
og
P(2)=2^4+a*2^3-7*2^2+b*2+6
har de her to ligninger med to ubekendte men hvordan fanden er det lige man løser en ligning emd to ubekendte?
og
P(2)=2^4+a*2^3-7*2^2+b*2+6
har de her to ligninger med to ubekendte men hvordan fanden er det lige man løser en ligning emd to ubekendte?
Svar #1
02. marts 2005 af Katty (Slettet)
Isoler a i P(1) og indsæt dette udtryk i stedet for a i P(2) og løs for b. Find så a af det det udtryk, du fik, da du isolerede a.
Svar #2
02. marts 2005 af Epsilon (Slettet)
Atky,
Som ligningerne er skrevet op i dit indlæg, er der fire ubekendte. Du må kende P(1) og P(2) for at problemet reducerer til to ligninger med to ubekendte, a og b.
//Singularity
Som ligningerne er skrevet op i dit indlæg, er der fire ubekendte. Du må kende P(1) og P(2) for at problemet reducerer til to ligninger med to ubekendte, a og b.
//Singularity
Skriv et svar til: ligninger med 2 ubekendte
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
