Matematik

hej hjælp il vektor Haster!

02. maj 2010 af f-afg-s (Slettet)

hej kan du hjælpe med følgende opgave:

A (1,1) og v vektor (2,1)

AB vektor=v vektor + v ^ og BC vektor= -2v vektor+v ^ og CD vektor=v vektor-v ^

jeg skal tegne firkanten ABCD og betsmme arelat

håber virkelig du kan hjælpe

på forhånd tak :)
 


Skriv et svar til: hej hjælp il vektor Haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.