Fysik

Mindste værdi af F

02. maj 2010 af lifeisstrange (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, håber jeg kan få et par hints til følgende opgave. På forhånd tak for hjælpen:
-Opgaven er vedhæftet filen. 

a) De kræfter på figur 1 er:

FN = -Ft og Ft = m*g

men hvordan finder jeg den mindste værdi af F? Er det så bare: Ft = m*g = 2000* 9.82 = 19,6 ...Kan det passe?

Vedhæftet fil: Opgave_1.pdf

Svar #1
03. maj 2010 af lifeisstrange (Slettet)

 Stadigvæk ingen hjælp:(


Skriv et svar til: Mindste værdi af F

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.