Matematik

løsning ligning m. kvadratrod?

03. maj 2010 af birthe_non (Slettet)

Hvordan løser man ligningen 3/√(x) -2 = 0 ?? plzz help


Svar #1
03. maj 2010 af birthe_non (Slettet)

(3/√(x))  - 2 = 0


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. maj 2010 af NejTilSvampe

 læg 2 til på begge sider.

gang med √x på begge sider.

sæt begge sider i anden.

løs resten selv.

3/√x = 2

3 = 2√x

9 = 4x


Svar #3
03. maj 2010 af birthe_non (Slettet)

Tark for det gode svar ;)


Skriv et svar til: løsning ligning m. kvadratrod?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.