Matematik

produkt! og tværsnit!

03. maj 2010 af Arkimedesanton (Slettet) - Niveau: 10. klasse

 Hvordan beregner man produktet af noget?

- Hvad er tværsnit?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2010 af mathon

produktet = gange-resultatet


Svar #2
03. maj 2010 af Arkimedesanton (Slettet)

 Altså... Produktet af 10 eksempelvis.. Hvordan gør' man? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2010 af mathon

10 = 2·5


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. maj 2010 af anna0207 (Slettet)

f.eks.

5 (faktor) x 5 (faktor) = 25 (produkt)


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. maj 2010 af mathon

tværsnit er et snit på tværs og vinkelret på (overfladen, længderetningen, etc...)


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. maj 2010 af Larsandersen (Slettet)

minus radius med din fars nossere det er = tværsnit :)!


Skriv et svar til: produkt! og tværsnit!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.