Kemi

beregn pH - opgave hjælp

04. maj 2010 af Miapetersen1992 (Slettet)

Bestemmelse af eddikesyreindhold i husholdningseddike:

CNaOH= 0,10 M                               Vhusholdningseddike= 2,00 mL



Hvad er koncentrationen af eddikesyre i husholdningseddike:  har regnet mig frem til   0,8725 M

hvordan beregner jeg pH af 0,8725 M ?


Svar #1
04. maj 2010 af Miapetersen1992 (Slettet)

er det bare at sige pH =  -log(0,8725) ?


Skriv et svar til: beregn pH - opgave hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.