Matematik

Hjælp til et svært matematik spørgsmål!!!!!

05. maj 2010 af sar94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg håber I kan hjælpe mig og forklar mig dette spørgsmål! På forhånd tak!

Vedhæftet fil: Dok1.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2010 af Isomorphician

Opstil to ligninger med to ubekendte.

(eller kig i din formelsamling)


Svar #2
05. maj 2010 af sar94 (Slettet)

 hmm har desværre ingen formelsamling!! så du hjælper mig overhoved ikke :(!! 


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2010 af Isomorphician

(i): 2 = b*a-3

(ii): 8 = b*a0

Deles (i) med (ii) fås:

2/8 = a-3 = 1/a3 <=>

2a3 = 8 <=>

a3 = 4 <=>

a = 1,5874

Værdien for b er givet, da du kender funktionsværdien for x = 0.


Skriv et svar til: Hjælp til et svært matematik spørgsmål!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.