Matematik

Svær integral

07. maj 2010 af Qedame (Slettet) - Niveau: B-niveau

 en funktion f er bestemt ved f(x)=6x^2+6x

Bestem integralet ) 1 (ovenover) og 0 (nedenunder) F(x)dx

Håber i forstår mit spørgsmål.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2010 af mathon

                01(6x2+6x)dx = [2x3+3x2]01 = 2·13+3·12 - (2·03+3·02) =


Svar #2
07. maj 2010 af Qedame (Slettet)


Skriv et svar til: Svær integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.