Matematik

Differentiering i en parrentes?? Kan jeg gøre dette?

09. maj 2010 af simo3595 (Slettet) - Niveau: B-niveau

y=(0,6x3-450x2+68000x)*10-6

Jeg har en ide om at jeg skal gange 10-6 ind i 0,6  450 og 68000, og derefter differentiere. Er dette korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2010 af mathon

   jævnfør:
   
    (k·f(x))' = k·f '(x)

     y ' = 10-6·(0,6x3-450x2+68000x)'

eller
       som du foreslog


Skriv et svar til: Differentiering i en parrentes?? Kan jeg gøre dette?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.