Matematik

differentiation af 4. gradspoly?

10. maj 2010 af EmilieBN (Slettet)

 jeg skal differentiere:

f(x) = 2x^4-3x^2+2x-1
Kan det passe at 
f'(x) = 4x^3+2-6x ? :'')
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2010 af Michael4403 (Slettet)

 Jeg vil mene den kommer til at hedde:

f'(x) = 8x^3 - 6x + 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2010 af peter lind

Nej.Dit første led er forkert.  Du skal bruge at (a*xn)' = n*a*xn-1


Svar #3
10. maj 2010 af EmilieBN (Slettet)

 4*2*x^4-1 = 8x^3 
Tak for hjælpen! 


Skriv et svar til: differentiation af 4. gradspoly?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.