Matematik

Matematisk Analyse 2

11. maj 2010 af latte (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej nogen der kan hjælpe med noget matematik.

Jeg har en opgave der går ud på at bestemme den niveukurve for f som går gennem (1,0)

f(x,y)= ln(x^2+y),

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Niveaukurverne har formen f(x,y) = k , hvor k er en konstant, niveaukurvens værdi. Find først værdien f(1,0) og betragt dernæst ligningen

ln(x2 + y) = f(1,0) ,

der giver mulighed for at finde y som funktion af x for niveaukurven svarende til f(1,0).


Skriv et svar til: Matematisk Analyse 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.