Matematik

Reducér udtrykket

13. maj 2010 af intetbrugernavnasd (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Halløj. =)

Jeg sidder lige med en opgave, som jeg simpelthen ikke kan løse.

Jeg håber, at der er nogen der kan hjælpe.

Reducér udtrykket: (2x-3)^2+6(1-2x)

Jeg har med mathcad udregnet at resultatet bliver: 4*x^2-24*x+15, men har brug for mellemregningerne.

På forhånd tak. =D


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2010 af Isomorphician

(2x - 3)2 + 6(1 - 2x) =

(2x - 3)(2x - 3) + 6(1 - 2x) = ..... gang parenteserne ud


Svar #2
13. maj 2010 af intetbrugernavnasd (Slettet)

Gang parenteserne ud? =)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2010 af Isomorphician

(2x - 3)(2x - 3) + 6(1 - 2x) = 4x2 - 6x - 6x + 9 + 6 - 12x = ......


Skriv et svar til: Reducér udtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.