Matematik

Mat AB1 opgave 823 - 836 og 849 - hjæææææælp!!!!

14. maj 2010 af Vizionhdx (Slettet)

Opgave 823

Løs ligningerne:

1: (f+g)(x) = f(x)

2.: (f * g)(x) = g(-3)

3: (f / g)(x) = f(-2)

hvad skal jeg gøre i disse tilfælde?

Opgave 836

Bestem regneforskrifter for f^-1, g^-1 og h^-1 når..

f (x) = 4x + 1,

g(x) = 3x

h(x) = kvadratrod af x-2

Opgvave 849

Lad f være givet ved, at

f (x) = 3 + 1/x

angiv en forskrift for f^-1


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2010 af Romanista (Slettet)

har du prøvet selv at regne dem først???


Svar #2
15. maj 2010 af Vizionhdx (Slettet)

Jeg er i tvivl om hvad jeg skal? så ja så meget jeg nu kunne?


Skriv et svar til: Mat AB1 opgave 823 - 836 og 849 - hjæææææælp!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.