Matematik

2 hurtige matematik spørgsmål

15. maj 2010 af WHiP (Slettet) - Niveau: C-niveau

1. Er der nogen der kan fortælle mig hvordan følgende kan lade sig gøre: 15,5387døgn 15 døgn 12 timer 56 min.

Hvordan kan jeg/regne det?

2. Jeg skal finde procentdelen 230 af 810 og det gør jeg vel ved at sige: 230/810*100


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2010 af ramme2 (Slettet)

Først trækkes de 15 døgn fra    15,5387-15 = 0,5387

resten 0,5387  omregnes til antal  minutter i døgnet.  0,5387*60*24 = 775,728 minutter/døgn

Derefter findes antal af timer        775,728:60 =  12 timer=720 minutter  resten bliver  775,728 -720 = 55,728 minutter ~ 56 minutter 

2            230*100/810      husk de hundrede skal stå i tælleren


Skriv et svar til: 2 hurtige matematik spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.