Matematik

f(7) = 9 ?

06. marts 2005 af Stina05 (Slettet)
hejsa...

jeg er pludselig kommet i tvivl om noget trivielt... men når der står f(7) = 9 , hvad er x,y så?

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2005 af Micc_86 (Slettet)

F(x) = y

derfor:

x = 7
y = 9

Sådan skal det gøres ;)

Svar #2
06. marts 2005 af Stina05 (Slettet)

okii.. mange tak :D, så hvis f(7) = 9, og f(10) = 7 bestemmer jeg regneforskriften således:

a= y_2-y_1/x_2-x_1

b = y_1 - a*x_1

dvs.
a= 9-7/7-10 = -(2/3)= -0.666666

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2005 af allan_sim

#2. Ja, hvis det er forskriften for en ret linje, du er i gang med at finde :-)

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2005 af Micc_86 (Slettet)

Eksponentiel aftagende funktion:

https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=84670


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. marts 2005 af Epsilon (Slettet)

#2: Udtrykket skal lige parentetiseres korrekt;

a = (y_2-y_1)/(x_2-x_1)



a = (9-7)/(7-10) = -2/3

Bortset fra det, er resten rigtigt.

//Singularity

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. marts 2005 af Epsilon (Slettet)

#3: Tja - det er ikke godt at vide. Måske skal vi prøve en potensudvikling, nu vi er i gang :-)

//Singularity

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. marts 2005 af Micc_86 (Slettet)

#5 Tror nu godt, at hun er klar over det, selvom hun ikke lige har gjort det herinde... er typisk noget man glemmer, da man på papir ikke nødvendigvis skal huske parenteser lige så ofte, som man skal huske, når man poster et indlæg herinde ;)

Svar #8
06. marts 2005 af Stina05 (Slettet)

jep... mange tak skal i have.

Skriv et svar til: f(7) = 9 ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.