Matematik

3 trins regel

20. maj 2010 af kjgizmo (Slettet)

Nogen der kan forklare mig 3 trins reglen med følgende eksempel og vise mig det første trin

Δy = f(x+Δx) - f(x)

Trin 1

Δy = (x+Δx)^2 - x^2    (hvis jeg har forstået korrekt

= (x+Δx) * (x+Δx) - x^2 = ??

Trin 2

??


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2010 af mathon

se


Skriv et svar til: 3 trins regel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.