Matematik

Nogle der har svarende til metematik b niveau studentereksamen maj 2007?

23. maj 2010 af lindbergjensen (Slettet)

Hej :)

Jeg har nogle opgaver i studentereksamen matematik på b niveau som jeg ikke kan finde ud af er der nogle som kan hjælpe? :)

På forhånd tka :b

Hilsen Sofie


Svar #1
23. maj 2010 af lindbergjensen (Slettet)

* På forhånd tak :i


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2010 af ramme2 (Slettet)

Jeg kan ikke lige hjælpe dig med at finde den konkrete opgave. Men her er et link til undervisningsministeriets hjemmeside. Her ligger mange eksamensopgaver i matematik

http://www.uvm.dk/Uddannelse/Gymnasiale%20uddannelser/Proever%20og%20eksamen/Tidligere%20skriftlige%20opgavesaet%20stx%20og%20hf.aspx


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2010 af AMelev

Specificer, hvad du har problemer med.


Svar #4
23. maj 2010 af lindbergjensen (Slettet)

Opgave: 7,9,11,12,13  og 14 :i


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. maj 2010 af AMelev

Opg. 7
a) Brug cosinusrelationen og løs ligningen mht. a
b) Indtegn i din model. Du har nu en retvinklet trekant, hvor du kender vinkel og hypotenuse og skal bestemme den modstående katete - sin(v) = mod/hyp

Opg.9
a) Benyt eksponentiel regression til bestemmelse af forskriften - NB! betydning af x
b) Indsæt x = (2007-2002) = 5 i forskriften og beregn
Indsæt i formlen for fordoblingskonstant

Opg. 11
a) Gør som der står for at bestemme forskriften for F(x)
Når du har den, skal du differentiere, finde 0-pkt, og fortegn for F' for at bestemme monotoni og ekstrems for F

Opg. 12
Indsæt t = 1 i forskriften, beregn og svar. De 21 fortæller, at det er den nedre grænse for temperaturen, idet
59·e -1,066t →0, når t →∞
b) Indsæt, løs ligningen og svar

Opg. 13
a) som i opgave 11

Opg. 14
Lav en skitsetegning. Tænk på overfladen af en cyliner som arealet af det rektangel, du får, hvis du skærer cylinderen op.


Svar #6
24. maj 2010 af lindbergjensen (Slettet)

Okay tusinde tak :)

nu må jeg lige se om jeg kan finde ud af det i TI :)


Skriv et svar til: Nogle der har svarende til metematik b niveau studentereksamen maj 2007?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.