Matematik

Reducering af brøk

24. maj 2010 af NickIranii (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg skal reducere følgende brøk: x^3/x^10. Ved at bruge reglen x^a/x^b=x^a-b får jeg resultatet x^-7, men facit siger 1/x^7. 

Hvem har ret?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2010 af peter lind

Begge x-7 = 1/x7


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2010 af ramme2 (Slettet)

x-7 = 1/x7       så dit facit er rigtigt


Svar #3
24. maj 2010 af NickIranii (Slettet)

Ja, det kan jeg faktisk godt se nu. Det svarer vel til at 1/x^a = x^-a

Tak!


Skriv et svar til: Reducering af brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.