Matematik

Gang trekant ABC med 1/2 omkrind D? HJÆLP MIG..

30. maj 2010 af mlouiseat (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej alle sammen (:
jeg håber der er nogle som kan hjælpe mig.
- her er opgaven.

Tegn en trekant ABC, hvor AB = AC = 5 cm og BC = 8 cm.
midten af siden kaldes D.
Gang trekant ABC med 1/2 omkring D.

jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg skal gange 1/2 omkring D?
håber der er nogle søde mennesker derude som kan hjælpe mig ..
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2010 af AMelev

Midten af hvilken side?

Men det, det betyder, er, at du skal halvere alle afstande fra A, B oc C til det pågældende punkt D.

Vedhæftet fil:Multiplikation om D.docx

Svar #2
30. maj 2010 af mlouiseat (Slettet)

midten af BC.


Svar #3
30. maj 2010 af mlouiseat (Slettet)

mange tak for hjælpen, og linket.

 det hjalp, tusind tak AMelev.


Skriv et svar til: Gang trekant ABC med 1/2 omkrind D? HJÆLP MIG..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.