Fysik

Energisætning for konservativ felt - haster

07. juni 2010 af GG_AY (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej allesammen. 

Jeg forstår det ikke .. Jeg har læst, at A = E_pot ; A = ?E_kin ; A = -?E_pot

Hvordan kan det være ?? Jeg har prøvet at udlede dette, men den eneste jeg kan få til at passe er den med ?E_kin. 

Jeg har virkelig brug for hjælp !!!

PÅ forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2010 af JKaram (Slettet)

Er "?" et deltategn.

Karam


Svar #2
07. juni 2010 af GG_AY (Slettet)

 Jaa præcis ... ? er delta 


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. juni 2010 af JKaram (Slettet)

A = Epot er ikke rigtigt.

Der ligger fejlen.

Karam


Skriv et svar til: Energisætning for konservativ felt - haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.