Matematik

funktioner

08. juni 2010 af smukkedivadiva (Slettet) - Niveau: A-niveau

 hejsa, 

jeg har lige et par spørgsmål omkring det overordnet emne, funktioner. 

1. når man taler om værdimængde og difinitionsmængde, står der i min bog, at det antages at mængden af A og B er talmængde, men hvilke andre mængder kunne det ellers være?

2. Når man snakker om 2.gradspolynomier, hvilken betydning har B så i, ax^2+bx+c ? 

3. Når man snakker om 2.gradspolynomier, siger man at A skal være forskellig fra 0, hvorfor dog det?

Håber jeg hører fra jer. på forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2010 af Boarh (Slettet)

3.hvis a = 0 er det et førstegradspolynomie da: 0x^2+bx+c=bx+c.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2010 af Dynin (Slettet)

#0

ad 1. Det kan være meget abstrakt ... A kunne mængden af cykler på rådhuspladsen og B mængden af bananer hos den lokale grønt handler

ad 2. check din bog ... Brug diff.regning så ser du at b-værdien er hældningen af grafen ved dens skæringspunkt med y-aksen

ad 3. hvis a=0 står der bx+c ... den forskrift kan du vel genkende?!


Svar #3
18. juni 2010 af smukkedivadiva (Slettet)

 nåååhh.. jo .. hehe, mange tak. 


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.