Generelt

Bestået fag...

11. juni 2010 af cool10 (Slettet)

 Under adgangskrav til højere uddannelse står der følgende: Alle fag skal være bestået.

karaktermæssigt  `hvordan skal dette forståes ? 

og når man f.eks. dumper til eksamne og bestå i det sidste gældende årskarater  ? hvad så ? 
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. juni 2010 af samfundsrevser (Slettet)

02, det er bestået. mener du skal bestå det i eksamen (hvis du skal op i faget).


Brugbart svar (3)

Svar #2
11. juni 2010 af DennisDeH (Slettet)

#1

Nej! Du skal lægge alle karaktererne sammen du har fået i faget (eksamener + årskarakterer), og dividere med antallet af karakterer du har fået i alt; dette skal give 2.0 eller mere for at du er bestået. Har du fået 4, 0, 0 , bliver dit gennemsnit (4+0+0)/3=1,75 = ikke bestået. Har du fået 7, 2, 0, 0, giver dette (7+2+0+0)/4=2.25 = bestået!


Skriv et svar til: Bestået fag...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.