Fysik
Isoler n
15. marts 2005 af
axell (Slettet)
Emne: Isoler n
Skrevet den: 15-03-2005 15:42:03
--------------------------------------------------------------------------------
Hej
Jeg sidder med følgende formel for at finde antal mol i to beholdere med hver sin temperatur:
Va/Na*Ta = Vb/(15-Na)*Tb
Jeg skal finde Na eller isolerer Na på den ene side af lighedstegnet.
Jeg ender med:
Va * Tb/Ta*Vb = 2Na
Axell
Emne: Isoler n
Skrevet den: 15-03-2005 15:42:03
--------------------------------------------------------------------------------
Hej
Jeg sidder med følgende formel for at finde antal mol i to beholdere med hver sin temperatur:
Va/Na*Ta = Vb/(15-Na)*Tb
Jeg skal finde Na eller isolerer Na på den ene side af lighedstegnet.
Jeg ender med:
Va * Tb/Ta*Vb = 2Na
Axell
Svar #1
15. marts 2005 af sigmund (Slettet)
Det er ikke korrekt. Prøv igen, og start med at gange med (15-Na) på begge sider af lighedstegnet.
Skriv et svar til: Isoler n
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
