Matematik

Matematik A-Niveau. Differentialligninger.

20. juni 2010 af Nicmic (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey Pepz :D

Jeg har virkelig brug for hjælp til nogle spørgsmål jeg kan trække til min eksamen imorgen. Som overskriften siger så er det differentialligninger. Here it goes! :)

1) Du skal gøre rede for differentialligninger og forskellige vækstmodeller.

2) Du skal gøre rede for differentialligninger og bevise løsningsformlen for ligningen y' = k * y  .

3) Du skal gøre rede for differentialligninger og bevise løsningsformlen for ligningen y' = b - a * y.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2010 af NejTilSvampe

 y' = k*y 

dy/dx = k*y

∫1/y dy = ∫ k dx

ln|y| = kx + C

y = C*ekx

metode: seperation af variabler.


Svar #2
20. juni 2010 af Nicmic (Slettet)

Rigtig lækkert takker :)

Har du nogen forslag til 3'eren?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. juni 2010 af Mimical (Slettet)


Skriv et svar til: Matematik A-Niveau. Differentialligninger.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.