Matematik

Funktion

15. august 2010 af multo26 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Mangler der et x i denne funktion? Hvordan laver jeg en linie i et koordinatsystem ud fra det her?

h(x) = (-4 + 5)/3


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. august 2010 af Bankier (Slettet)

ja du mangler et x, før det bliver en funktion. En funktioner en slags maskine, hvor du indsætter et x og

får et y eller h(x) ud.

Nu har jeg indsat et x, bare for eksemplets skyld

eks.

h(x) =  (- 4*x + 5 ) / 3


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. august 2010 af mathon

giver det mere mening på formen

                      y = -(4/3)·x + (5/3)   ?


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.