Matematik

Divider.

19. august 2010 af Rafl (: (Slettet)

 Opgaven er:

(-63) : 7 

Hvordan beregner man det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

(-63) : 7 = (-1)*(63:7) = -9


Svar #2
19. august 2010 af Rafl (: (Slettet)

 Hvorfor (-1)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. august 2010 af Bankier (Slettet)

Eller

-  63    /  7

Du kan ikke udregne det , men forkorte udtrykket.

Du finder noget at dividere tæller og nævner med, som går op i begge

eks. reducere med 7

-63 / 7       du dividerer begge tal med 7 og der fås

-9 /1       Du har altså 9 gange -1/1 dette svarer til, at -63/7 =  -9.


Svar #4
19. august 2010 af Rafl (: (Slettet)

 Mange tak for svarene! :)


Skriv et svar til: Divider.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.