Fysik

Hjælp til opgave om elektriske kredsløb???

21. august 2010 af ludvig111 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle

Kan nogen please hjælpe mig med denne opgave?

1. Et varmelegeme kan opvarme 1,2 kg vand fra 14 grader C til kogning i løbet af 3 min, når strømstyrken er 2 A.

a) Beregn den energi, vandet har modtaget ved opvarmningen?

b) Beregn varmelegemets effekt?

c) Beregn varmelegemets modstand?

Mvh Ludvig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2010 af mathon

         vandets energimodtagelse                          varmelegemets effekt                  varmelegemets modstand  
             E = m · c · ΔT                                                  P = E / t                                           R = P / I2

                                


Svar #2
23. august 2010 af ludvig111 (Slettet)

opgave a )

vil den så hedde E = 1,2 kg * 4182 J/kg * K * 359 K ?????

Hastig hjææææælp


Skriv et svar til: Hjælp til opgave om elektriske kredsløb???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.