Matematik

Hjælp til et svært matematik spørgsmål!!

21. august 2010 af sar94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Håber på jeres hjælp og forklaring af opgaven.. På forhånd tak for hjælpen. 

Vedhæftet fil: Dok1.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2010 af NejTilSvampe

 Løs ligningssystemet:

(I)  : 8 = b*a^2

(II) : 32 = b*a^3


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2010 af ramme2 (Slettet)

 Du kan også bruge formlerne for a og b    a=  x2-x1√(y2-y1)

(x1,y1) = P(2,8)      (x2;y2) = Q (3,32)

Derefter finder du b der er skæringsunktet med y-aksen     b= y1/ (ax1)        (den kan ikke helt aflæses på grafen)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2010 af Krabasken (Slettet)

@ # 2 :

Skulle det ikke have været y2 divideret med y1 i formlen for a ?

Altså  (x2-x1)√(y2/y1


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. august 2010 af ramme2 (Slettet)

jo


Skriv et svar til: Hjælp til et svært matematik spørgsmål!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.