Matematik

Funktion

22. august 2010 af vict0438 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej 

jeg har fået stillet dette spørgsmål 

"En funktion er givet ved
f (x) = b 3x;
hvor b er et positivt tal. Grafen for denne funktion går gennem punktet (??2;2).
(a) Bestem tallet b."

Og da vi lige har haft ferie kan jeg ikke huske hvordan man gør så det ville være rart hvis der var nogle som kunne skrive hvordan man kommer frem til svaret ? 

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2010 af peter lind

Skriv funktionen ordentlig op, så vi har mulighed for at  se hvilken funktionh, der er tale om


Svar #2
22. august 2010 af vict0438 (Slettet)

 når ja, f(x)= b*3^x og b er positivt tal og grafen går gennem (-2,2) 
Bestem tallet b 


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2010 af peter lind

Sæt det givne punkt ind i formlen. Det giver 2 = b*3-2.


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.