Matematik

Brug for hjælp vedr Reducering

23. august 2010 af saadian (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 hejsa jeg håber i ka hjælpe mig, jeg er ikke den skarpeste til at reducere så håber i lige kunne vise mig hvordan jeg løser følgene opg.

8*(1-x)+8*(x-1)=

b+2,4*(b+2)=

y-0,98*y=

14*b-14(b-a)=

(10+15a)/5-3a=

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2010 af Mahal-pigen (Slettet)

i den første skal du gange 8 ind i parentes

8-8x + 8x-8 = 0


Svar #2
23. august 2010 af saadian (Slettet)

 ok tak

hva med den næste?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2010 af Mahal-pigen (Slettet)

3,4b+4,8

y-0,98*y= ???? du mangler sikkert at skrive noget

14a

(10+15a)/5-3a= ??? tror også du mangler noget her


Svar #4
23. august 2010 af saadian (Slettet)

 nåh okay men tak for din hjælp, jeg har fået løst de andre så det går nok :)


Skriv et svar til: Brug for hjælp vedr Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.