Matematik

Hjælp til et svært matematik spørgsmål!!!!!

23. august 2010 af sar94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Håber I kan hjælpe med denne opgave og forklar mig. 

Vedhæftet fil: Dok1.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2010 af mathon

brug toppunktsformlen

skæring kræver
                                     -2x2 - 0,5x - 3 = y = 4,2x - 5

hvoraf

                                      -2x2 - 4,7x + 2 = 0                             som ved division med -2 giver

                                       x2 + 2,35x -1 = 0                              hvoraf skæringspunkternes 1.koordinater kan
                                                                                               beregnes


Svar #2
23. august 2010 af sar94 (Slettet)

 men hvordan tegner man man
graferne for f og g i samme koordinatsystem i programmet maple??


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2010 af Lukka (Slettet)

plot([f(x),g(x)},x=a..b);


Skriv et svar til: Hjælp til et svært matematik spørgsmål!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.