Matematik

Spørgsmål til isolering af formler

24. august 2010 af RuneNDahl (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

ΔU = Ib * cos * RL * L * √3 / 1000

Rl = 1000 * ΔU  /  Ib * cos * L * √3

L = 1000 * ΔU  /  Ib * cos * RL * √3
 

Er disse formler korrekt isoleret?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2010 af Erik Morsing (Slettet)

nej, dels mangler du enheder, dels kan du ikke bare skrive cos uden argument, og ikke mindst, så var det rart at vide, hvad de forskellige bogstaver står for


Skriv et svar til: Spørgsmål til isolering af formler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.