Matematik

Sandsynligheds regning ??

24. august 2010 af Christiiie (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 En kasse sodavand indeholder:

4 kondivand

4 coca.cola

4 squash

4 kurvand

4 citronvand

Sine tager tilfældigt en sodaand op af kassen.

46: Sandsynligheden for, at hun tager en kondivand, er: ????

47: Sandsynligheden for, at hun ikke tager en squash, er: ?????

Hvordan regner man sådan noget ud ?? :-O


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2010 af gigas (Slettet)

46)
Antal sodavand i alt = 20
Antal kondivand i alt = 4
Sandsynligheden er derfor 4 / 20 = 1/5 eller 20 %

47)
Antal sodavand som ikke er en squash = 16
Sandsynligheden for ikke at tage en squash = 16/20 = 4/5 eller 80 %


Svar #2
24. august 2010 af Christiiie (Slettet)

 Ohhh .. 

OK, forstår det nu !

Mange tak :-)


Skriv et svar til: Sandsynligheds regning ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.