Matematik

Løs Ligning 1.074

26. august 2010 af Fastnik (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har ingen ide hvordan man skal gribe den an.

Log 2  + log x = 1


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. august 2010 af Isomorphician

log(2) + log(x) = 1 <=>

log(2*x) = 1 <=>

2x = 101 <=>

x = 5


Svar #2
26. august 2010 af Fastnik (Slettet)

Tak for hurtig respons.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2010 af JKaram (Slettet)

Karam


Skriv et svar til: Løs Ligning 1.074

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.