Matematik

konstruering af trekanter i exel??

28. august 2010 af Lividia (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej alle :-)

jeg har en matematik aflevering for, hvor der står at jeg skal fx. konstruere trekant ABC

A= 30 grader, a=3 cm og b= 6 cm

da jeg bruger exel, ville jeg gerne vide om jeg MÅ gøre det derinde..har set at man kan justere højden og længden af en trekant derinde, men ved ikke om min lærer hellere vil have, at jeg tegner dem selv :) hvis man må, vil jeg også gerne vide hvordan jeg skriver grader ved trekanten og hvordan jeg kan stille den op :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2010 af peter lind

Du skriver konstruere en trekant. Det betyder normalt at den skal konstrueres med passer og lineal og så må du ikke benytte excel. Nu er det temmelig mange år siden jeg har haft noget  med gymnasiet at gøre; men den gang havde man ikke den slags opgaver. Hvis du mener beregne kan du godt gøre det i excel; men du skal angive hvilken formler du skal bruge.


Skriv et svar til: konstruering af trekanter i exel??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.