Matematik
kort ligning
28. marts 2005 af
slettet_bruger (Slettet)
T(x) = 25(x+1)sqrt(1-x^2), -1
Skal løse ligningen T(x) = 25.
(x+1)sqrt(1-x^2) = 1
Hmm... Hvordan løser jeg denne ligning? Har ingen grafregner... Hvordan kan i løse den vha. grafregner eller beregning? (Min lærers hint: Der er to løsninger).
Bagefter skal jeg optimere T vha. T'(x), men venter lige med denne opg. til efter den anden.
Skal løse ligningen T(x) = 25.
(x+1)sqrt(1-x^2) = 1
Hmm... Hvordan løser jeg denne ligning? Har ingen grafregner... Hvordan kan i løse den vha. grafregner eller beregning? (Min lærers hint: Der er to løsninger).
Bagefter skal jeg optimere T vha. T'(x), men venter lige med denne opg. til efter den anden.
Skriv et svar til: kort ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
