Matematik

HVORDAN KAN MAN BEVISE SÆTNINGEN

29. august 2010 af sillemusen123 (Slettet)

hej er der nogen som kan hjælpe mig. jeg har problemer med at bevise denne sætning. jeg kan godt bevise den uden at bruge tal, men når jeg så skal bruge tal så går det bar ikke. håber der er nogen som kan hjælpe mig.

tak på forhånd.

sætningen: om en lineær sammenhæng Y=ax+b gælder, at når x øges med 1, så øges Y med a.

uden tal:

Y=b+a*x

xny=x+1

yny=xny*a+b

yny=a*(xfør +1)+b

yny=axfør+a+b

yny=axfør+a+b=yfør+a

y=b+a*x


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2010 af peter lind

Hvad går der galt når du bruger tal? Du skal iøvrigt ikke bruge tal. Hvis du bruger nogle bestemte tal har du kun vist at resultatet gælder for de(eller disse) tal


Skriv et svar til: HVORDAN KAN MAN BEVISE SÆTNINGEN

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.